InformatieHieronder vind u informatie over verschillende onderwerpen die belangrijk zijn bij het huren van een dakkoffer, een towbox en dakdragers.

Voor het kiezen van de juiste dakkoffer voor uw auto zijn de volgende vragen belangrijk:
- Heeft u zelf al dakdragers?
- Hoeveel kilo mag er op het dak van uw auto (staat in instructieboekje van uw auto)
- Moeten er lange spullen in (welke minimale lengte dakkoffer heeft u nodig)

Hoe reserveer ik een dakkoffer?- U klikt op bereken huurprijs van de dakkoffer die u wenst.
- U selecteert het begin en het einde van de periode waarin u het product wens te huren.
- Wanneer u er ook dakdragers bij wilt huren kunt u dit bij de accessoires aangeven, hieronder onder het kopje Dakdragers vindt u meer informatie over het kiezen van de juiste dakdragers.
- Wij gaan ervan uit dat u de dakkoffer/dakdragers schoongemaakt bij ons retour brengt, wilt u dat wij de gehuurde spullen schoonmaken dan kunt u dat onder accessoires aangeven door "niet schoonmaken" aan te vinken.
- Wanneer u uw keuzes heeft gemaakt klikt u op "reservering bevestigen"
- Nu vult u alle gevraagde informatie in. In het kostenoverzicht ziet u wat de kosten voor de huur zijn. Elke reservering is pas definitief als er een een aanbetaling is gedaan via I-deal, deze aanbetaling is een voorschot op het huurbedrag. Het restant en de borg dienen bij afhalen contant te worden voldaan.
- Wanneer alle gegevens zijn ingevuld drukt u op de knop "plaats reservering" nu gaat u naar de Ideal betaal module om de aanbetaling van 50 euro te voldoen.
- Uw reservering is nu definitief en u ontvangt een bevestiging van de reservering op het opgegevens email adres.

DakdragersU kunt bij ons twee verschillende types dakdragers huren samen met uw dakkoffer:
- dakdragers voor auto's met open dakrails, dit zijn rails die aan de linker en rechterkant van het dak zitten en waar u uw hand gelemaal omheen kan doen. Er zit open ruimte tussen de dak en de dakrails.
- dakdragers voor gesloten dakrails, deze rails zitten ook aan de linker en rechterkant van de auto maar zijn lager en er zit geen ruimte (opening) tussen de rails en het dak. Het is meer een opstaande rand op het dak.

Beide types dakdragers mogen minimaal 90 kg dragen en alle koffers die wij leveren passen op deze dakdragers.